Concepts

Naša kreativna priča počinje nakon dugogodišnjeg iskustva u ugostiteljstvu i biznisu u Americi. Veliki broj putovanja po planeti podstakao je dublje razotkrivanje autentične hrane i originalnih pića iz različitih delova sveta. Upoznavanjem različitih kultura, samim tim i njihovog načina usluživanja hrane i pića, sistema ugostiteljstva uopšte, rodila se ideja da objedinimo ugostiteljski doživljaj iz svakog dela sveta u Novom Sadu sa specifičnim načinom organizacije poslovanja.

Loft

Ideja LOFT-a je od samog početka bila jasna: postaviti takav koncept u Novom Sadu koji će obuhvatati: odličan proizvod, pažljivo osmišljenu ponudu, sjajnu lokaciju, prijatan i inovativan enterijer, mlade ljude koji mogu da prenesu sve naše vrednosti – i sve to upakovati na najprirodniji mogući način u jedan prepoznatljiv doživljaj za našeg gosta, koji je centar naše pažnje. Nalazimo se na 6 lokacija: Loft Factory, Loft Downtown, Loft Rooftop, Loft Boulevard, Loft River i Loft Bašta.

Kod Fazana 1822.

Grupacija CREATIVE RESTAURANTS GROUP je u oktobru 2023. godine postala bogatija za još jedan, ovoga puta istorijski značajan restoran „ Kod Fazana 1822“ koji vuče korene još od davne 1822. godine. Naime gostiona „Kod Fazana” je prvi restoran grada Novog Sada koji se po prvi put pominje 1822. godine, iako se smatra da je počeo sa radom još ranije. Zanimljivo je da se u XIX veku Njegoševa ulica u Novom Sadu nazivala Fazanskom ili Fazanovom upravo po ovoj gostioni, koja se nalazila na mestu bivše muzičke škole „Isidor Bajić.

PARK NOVI RESTAURANTS

Park Novi Restaurants je prvi multibrend restoran u Srbiji koji predstavlja novi nivo ponude, udobnosti i kvaliteta usluge. Otvoren je u decembru 2023. godine. Restorani Asado, Pinsa i Loft, ice cream shop Crna Ovca, igraonica/rođendaonica Loft kids i poslastičarnica Mandarina obuhvaćeni su ovim jedinstvenim konceptom, u kojem se može naći ponuda za svaku priliku u jednom danu.

Od laganog i zdravog doručka, jutarnje kafe sa prijateljima, poslovnog sastanka uz raznovrsnu ponudu jela i pića pa sve do porodičnog druženja ili večernjeg uživanja uz dobro vino i akustičnu muziku i veliki broj muzičkih bendova, izbor je zaista veliki. Ideja ovog koncepta je bila da još jednom pomerimo granice ugostiteljske ponude i predstavimo gostima nešto novo i drugačije, što u isto vreme prati ritam njihovog života. 

Restoran ASADO predstavlja fuziju ukusa argentinske i srpske kuhinje kroz specijalitete pripremljene prema tradicionalnim receptima ove dve zemlje. ASADO predstavlja argentinski način pripreme mesa na roštilju, ili na otvorenom ognju. To je ne samo tehnika pripreme hrane već i društveni događaj i deo argentinske kulture. 

Uz dobar odabir vina, doživećete potpuno novo gastronomsko iskustvo i to samo u ovom restoranu u okviru Park Novi Restaurants koncepta. 

Restoran PINSA, poznat po PINSA PIZZI, italijanskom jelo sa preko sto godina tradicije, koje tek postaje popularno u svetu, a Novosađani imaju priliku da ga probaju upravo u ovom restoranu koji se nalazi u sklopu Park Novi Restaurants koncepta.

LOFT KIDS

Brend LOFT KIDS se već par godina nalazi u okviru CREATIVE RESTAURANTS GROUP-a. Tokom leta organizujemo edukativno-kreativne radionice za najmlađe na LOFT KIDS igralištu u okviru Loft River-a. U januaru ove godine brend se proširuje u vidu igraonice i rođendaonice koja se nalazi u okviru kompleksa PARK NOVI RESTAURANTS.

Prostire se na 400 m² i namenjena je aktivnoj zabavi i edukaciji dece. Pruža usluge proslave dečijih rođendana i dnevnog igranja dece u uzrastu od 0 do 10 godina. Bezbedan, čist i prijatan prostor uz profesionalne animatore pruža nezaboravno iskustvo mališanima a roditeljima mali predah u restoranima Asado, Pinsa i Loft koji se nalaze u okviru kompleksa PARK NOVI RESTAURANTS.

Najmlađi član grupacije nudi i cafe u okviru kojega možete poručiti piće i hranu iz restorana Park Novi Restaurants.

Crna Ovca

Svi se slažemo da sladoled dovodi do osećaja svežine, čiste radosti i zadovoljstva. Crna Ovca prenosi emociju i to sve kroz sladoled koji je drugačiji, kremastiji, intenzivnijeg ukusa, koji se sporije topi, manje je hladan i sladak i koji zbog toga nije samo letnje osveženje već desert koji se može jesti tokom cele godine.

Toster

Fuzija američkog burgera i srpske pljeskavice, uz preko 50 vrsta piva iz celog sveta. Lokal je ušuškan u ugodan ambijent centra Novog Sada, u Njegoševoj 10!

Zbir

3Bir pivara je rezultat spajanja 3 ključna sastojka: autentičnosti, sposobnosti i ljubavi. Sabirajući se u zajednici u kojoj 1 i 1 čine 3, proizašla je ideja da se od prirodnih i najkvalitetnijih sastojaka pravi zanatsko pivo – craft pivo, svako sa svojim karakterom, temperamentom i jedinstvenim ukusom. Craft je veština i umeće pravljenja autentičnog ukusa. Stečeno iskustvo i znanje je iskorišćeno za savršeni spoj pravljenja tradicionalnih i inovativnih recepata koja 3bir piva čine prepoznatljivim i jedinstvenim.

The Mother Roastery

Kao rezultat dugogodišnje edukacije o svetu kafe rodio se zaštitni znak Lofta, Loft blend. Kvalitet prave Arabica kafe je u njenoj svežini.

Mandarina Cake Shop

Kvalitetni i ukusni kolači brenda Mandarina predstavljaju pravu malu slatku čaroliju grupacije. Ovaj porodični biznis koji predstavlja udružena znanja i iskustva iz oblasti poslastičarstva se savršeno uklopio u naš hedonistički koncept. Sveže namirnice u kombinaciji sa belgijskom čokoladom osvajaju i mirisom i ukusom, stoga pozivamo sve istinske ljubitelje kolača i torti da probaju slatke zalogaje brenda Mandarina na naše tri lokacije u Novom Sadu: Park Novi Restaurants, Loft Rooftop i Loft Boulevard.